De patiënt centraal

Lees wat onze patiënten en collega's schrijven over ons. Daar zijn we trots op!

Collega's en patiënten over Wil en Chris

Al jaren in behandeling bij Wil en Chris Gronenschild voor mijn chronische klachten. Een geweldige en zeer professionele fysiotherapeut die de tijd voor je neemt, goed luistert, doorvraagt en goed advies geeft over leefstijl, houding en bewegen. Persoonsgerichte behandelingen met uitstekend resultaat. Kortom een zeer deskundige fysiotherapeut die zijn vak uitoefent met passie, vriendelijkheid en een lach. Zeer zeker een aanrader!!
Kenmerkend voor 12 jaar werken bij Chris en Wil: altijd tijd voor een luisterend oor of een helpende hand, veel gezelligheid en positiviteit, mensen waar je op kunt bouwen en die vooral veel geven. In een tijd waar zakelijkheid steeds meer de overhand krijgt, blijven Chris en Wil vooral oog houden voor het persoonlijke en dat vind ik zo mooi. Een fijne herinnering.
Tijdens de jaren dat ik bij Chris en Wil werkte was het er steeds gezellig. Er hing een huiselijke sfeer, vooral door de aandacht. Dat leidde tot gezellige etentjes en weekendjes. Aandacht die verder ging dan gewoon een oppervlakkig gesprek. Ook werd er steeds gestimuleerd om te studeren. En dat werd gemakkelijk gemaakt doordat alles door hen vergoed werd. De omgang met de patiënten was al even warm en belangeloos. Wat gedaan moest worden werd gedaan. Kortom: ik heb een zeer prettige herinnering aan de tijd bij Gronenschild, ik ben er in alle opzichten gegroeid.
Met graagte schrijf ik een aanbeveling voor dhr. Wil Gronenschild. Als fysiotherapeut kan ik zijn bekwaamheid aflezen aan de behaalde resultaten bij mijn echtgenoot en andere bekenden. Naast vakkennis heb ik Wil leren kennen als een persoon die veel te bieden heeft aan patiënten.

Lees de gehele brief van Marie-Rose in PDF-formaat