Waar wij goed in zijn

Hier een selectie uit de gebieden waarin wij ons in de loop van de jaren hebben gespecialiseerd.

Hier ligt onze passie

Vele jaren praktijkervaring brachten ons op het punt waar we nu zijn aanbeland. Wil heeft brede én specialistische kennis opgebouwd op het fysiotherapeutische en praktijkmanagement/mediating-vlak in zijn eigen praktijk. Daarin was hij ruim 40 jaar werkgever van 10+ medewerkers.

Chris heeft zich verdiept in de administratie van de fysiotherapiepraktijk. Ze heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met administratie (Intramed) en receptie-activiteiten binnen de praktijk.

 • Wil werkt inmiddels 45 jaar als fysiotherapeut en heeft daardoor een brede ervaring in het behandelen van diverse ziektebeelden. Deze vindt u onder andere verderop deze pagina. Zijn inzet kan zich beperken tot een korte periode (bijvoorbeeld ter vervanging) - en kan ook structureler van aard zijn, waarbij hij voor een periode deel uitmaakt van uw fysiotherapeutisch team.

  Van Wil mag U verwachten dat hij voldoende kennis en ervaring inbrengt. Daarnaast zijn kerneigenschappen van hem: ervaren, sociaal, betrokken, betrouwbaar en energiek. Hij heeft tot voor kort een praktijk gehad met 6 therapeuten en 2 administratieve medewerkers en wil, na de verkoop van zijn praktijk, graag nog met volle inzet fysiotherapeutische zorg bieden.

  Lees meer
 • Wil heeft grote ervaring verworven in het behandelen van littekens, zowel afkomstig van een ongeval, operatie als van een verbranding (t/m 3e graads). Het gaat hier zowel om het verbeteren van de littekenstructuur als om de gevolgen ervan op het dagelijks functioneren.

  Voortdurend worden mensen met littekens herinnerd aan de oorzaak ervan, vaak door het uiterlijk, meestal door de hinder die ervan uitgaat. Door de behandeling met endermologie (LPG), in combinatie met fysiotherapie, wordt het uiterlijk van het litteken niet alleen verbeterd, maar verbetert de functie van het getroffen gebied ook aanzienlijk. Zo zal een litteken in de nek/hals vaak bewegingsbeperkingen opleveren bij het draaien van het hoofd. Een litteken in de rug kan beperkingen geven bij het zitten en bukken. Met behulp van de pijnloze behandeling endermologie zullen hier verrassende verbeteringen in komen.

  Indicatiegebieden voor endermologie zijn:

  • Littekens die hinder blijven geven
  • Littekens die verkleefd zijn met onderlaag
  • Slecht/traag genezende littekens
  • Alle functieproblemen die een gevolg zijn van één of meerdere littekens
  • Brandwonden van 2e en 3e graad, met beperkingen in functie van mimiek, en/of bewegen
  • Huidtransplantaties en de gevolgen
  • Oedeem en lymfeproblemen
  • Polineuropathie
  • Fibrosering (verdikte, niet goed doorbloede huid), m.n. bij langdurig prikken in een bepaald gebied bij diabetes. Daarbij heeft de patiënt last van onvoldoende opname van de insuline
  • Pijnlijk bindweefsel, bijvoorbeeld bij fibromyalgie, of andere vormen van weke-delenreuma

  De behandelingen worden door alle verzekeraars volledig vergoed.
  Lees meer
 • Als fysiotherapeut heb je inzicht in de vele processen, die een gevolg zijn van een prikkeling, een uitdaging of uitnodiging tot actie van het bewegingsapparaat. Dan hebben we het over botten, gewrichten, spieren, bindweefsel en huid. Vandaar dat ook de huid, met al zijn lagen, behoort tot een belangrijk aangrijpingspunt van fysiotherapeutisch handelen.
  Lees meer